FOTO Accidente rutiere pe Autostrada A2: șase autovehicule, 17 persoane implicate, dintre care patru au avut nevoie de îngrijiri medicale

Accidente rutiere pe Autostrada A2. FOTO ISU Călărași

Cinci autoturisme și un camion, în care se aflau, în total, 17 persoane, au fost implicate vineri, 5 august, în două accidente rutiere petrecute pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanța. Patru persoane, între care doi copii, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, vineri dimineață, în jurul orei 07.00, au avut loc pe Autostrada A2, la mică distanță unul față de celălalt, două accidente rutiere, în total fiind implicate cinci autoturisme și un autocamion. Din fericire nu au fost înregistrate victime încarcerate.

Un echipaj SMURD a ajuns rapid la fața locului și a preluat o femeie în vârstă de 30 ani cu traumatism cranian și dureri lombare și au transportat-o la CPU Fetești. Tot la CPU Fetești au ajuns și doi copii, cu hematoame. De asemenea, un echipaj SAJ a preluat un bărbat cu traumatism cranian și plagă la nivelul capului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*