FOTO Ceremonie de Bobotează restrânsă în Călărași, în condiții de pandemie

Ceremonie de Bobotează. FOTO cu rol ilustrativ

Respectând măsurile de igienă și siguranță, Primăria Municipiului Călărași a organizat Sărbătoarea Bobotezei, eveniment religios cu tradiție în Bărăgan și așteptat de călărășeni datorită obiceiurilor care sunt păstrate și acum cu sfințenie.

Pentru a păstra distanțarea socială anul acesta nu a mai avut loc aruncarea și recuperarea crucii și nici Botezul Cailor.

În schimb o frumoasă cruce din flori a fost aruncată de autorități în apele brațului Borcea, după ce acestea au primit sfințirea preoților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*