FOTO Conducerea Societății Drumuri și Poduri Călărași a luat parte la proiectul “Moș Nicolae vine la copiii fără ghetuțe”

Adrian Moldovan, directorul Societății Drumuri și Poduri Călărași. FOTO SC Drumuri și Poduri Călărași

Societatea Drumuri și Poduri Călărași a luat parte cu drag la cea de-a șaptea ediție a proiectului “Moș Nicolae vine la copiii fără ghetuțe”.

“Conducerea noastră a oferit două cadouri dotate cu tot ce este necesar pentru a aduce un strop de bucurie și lumină în viețile acestor copii minunați.

Suntem mândri să fim alături de celelalte instituții din Călărași, contribuind împreună la o viață mai frumoasă pentru micuții noștri” – Societatea Drumuri și Poduri Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*