FOTO Copaci doborâți de vânt în municipiul Călărași

Copaci doborâți de vânt în municipiul Călărași. FOTO Primăria Călărași

În urma fenomenelor meteo extreme de seara trecută s-au înregistrat mai multe evenimente care au necesitat intervenția echipelor din cadrul Primăriei Călărași.

Astfel, Serviciul de Gospodărire Comunală împreună cu echipe din cadrul Brai-Cata, Ecoaqua cât și pompieri de la ISU Călărași au intervenit pentru a rezolva problemele cauzate vântul puternic și aversele de peste 50l/mp.

Au fost îndepărtați mai mulți copaci căzuți în Parcul Central, în zona străzii I.L. Caragiale precum și din zona blocului E24.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*