FOTO Cum a fost sărbătorită Ziua Națională în Călărași

Ziua Naţională a României s-a sărbătorit, astăzi, în Călărași FOTO Facebook Primăria Călărași

Ziua Naţională a României s-a sărbătorit, astăzi, în Călărași printr-un ceremonial restrâns, la care au participat numai reprezentanți ai autorităților locale.

Evenimentul a fost marcat prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor de la Bălan, la care publicul nu a avut acces din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*