Polițiștii și jandarmii călărășeni, spiridușii lui Moș Crăciun pentru o fetiță nevăzătoare

Polițiștii și jandarmii călărășeni, spiridușii lui Moș Crăciun pentru o fetiță nevăzătoare. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași au fost ajutoarele lui Moș Crăciun.

„Am aflat din presa locală de povestea Florinei, o fetiță nevăzătoare din municipiul Călărași și am știut că o vom ajuta, ne-au uniți forțele și am reușit să îi îndeplinim dorința. Moș Crăciun ne-a trimis la ea cu un laptop și o imprimată adaptate nevoilor sale, acestea îi vor fi de folos la școală cât și acasă. De asemenea, am reușit să strângem și o sumă de bani ce sperăm că îi vor face Florinei și familiei sale sărbătorile de iarnă mai frumoase. Astăzi, Florina ne-a impresionat până la lacrimi. Mulțumim tuturor colegilor care s-au implicat!”, au povestit polițiștii călărășeni.

Polițiștii și jandarmii călărășeni, spiridușii lui Moș Crăciun pentru o fetiță nevăzătoare. FOTO IPJ Călărași

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*