FOTO Intervenție a pompierilor călărășeni după ce un autotren s-a răsturnat pe Autostrada A2

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un autotren răsturnat pe A2. FOTO: ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină marți, 16 august, după ce un autotren încărcat cu 23 de tone de rocă fosfatică granulată (îngrășământ bio), s-a răsturnat pe Autostrada A2, în afara părții carosabile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, incidentul a avut loc în jurul orei14.30, la fața locului intervenind pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară.

La sosirea pompierilor militari la fața locului s-au identificat scurgeri ușoare de combustibil din rezervorul autovehiculului, însă pericolul a fost înlăturat urgent.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime sau poluări ale mediului, iar salvatorii au asigurat măsuri de protecție pentru a înlătura orice pericol.

Circulația nu a fost întreruptă niciun moment pe respectivul tronson de drum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*