FOTO ISU Călărași a primit un sistem modern de pompare a apei în caz de inundații. Investiția vine de la Consiliul Județean Călărași în baza unui proiect transfrontalier

Stație de pompare pentru inundații la ISU Călărași. FOTO CJ Călărași
Stație de pompare pentru inundații la ISU Călărași. FOTO CJ Călărași

550.000 Euro. Aceasta este valoarea sistemului mobil de pompare a apei în caz de inundații. Investiția a fost făcută de Consiliul Județean Călărași, iar echipamentul a ajuns astăzi la ISU Călărași.

Sistemul este format din 3 pompe cu o capacitate de pompare de 50.000 l/minut, prevăzut cu rampe ușoare și dispozitive plutitoare.

Construcția este compactă, realizată dintr-o carcasă de tip container și dispune de acces la orice apă deschisă la o distanță de minim 50 m pe orizontală și/sau minim 10 m pe verticală.

Întregul echipament este achiziționat în cadrul proiectului transfrontalier “Managementul de risc și protecția la inundații în regiunile Călărași-Polski Trambesh, România-Bulgaria, implementat de Consiliul Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*