FOTO SC Drumuri și Poduri SA Călărași continuă să îmbunătățească infrastructura rutieră din regiune prin lucrări de asfaltare și plombare

Continuă lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere în județul Călărași. FOTO SC Drumuri și Poduri SA

SC Drumuri și Poduri SA Călărași a anunțat recent finalizarea cu succes a unei etape importante din planul său de îmbunătățire a infrastructurii rutiere din regiune. Echipa dedicată a companiei a finalizat lucrările de asfaltare pe un tronson de aproape patru kilometri de drum, situat între localitățile Budești și Crivăț, pe DJ 301.

În plus, angajații SC Drumuri și Poduri SA Călărași desfășoară lucrări de plombare asfalt pe DJ 412, în zona Sohatu, și se pregătesc să înceapă lucrările pe DJ 315, în localitatea Înfrățirea din comuna Dor Mărunt, începând de luni, 19 iunie. Această nouă lucrare constă în reprofilare terasament plus asfalt, pe o distanță de 900 de metri, cu o lățime de șase metri.

Reprezentanții companiei au subliniat importanța acestor acțiuni, evidențiind faptul că acestea fac parte dintr-un plan amplu de reparații și întreținere a drumurilor județene.

„Prin investițiile și eforturile lor constante, SC Drumuri și Poduri SA Călărași își propune să asigure o infrastructură rutieră modernă și sigură pentru toți utilizatorii din regiune, iar aceste lucrări de îmbunătățire a drumurilor sunt văzute ca un pas semnificativ în direcția dezvoltării și creșterii economice a zonei. Societatea noastră rămâne angajată să continue lucrările de întreținere și îmbunătățire a drumurilor din regiune și să asigure călătorii sigure și eficiente pentru toți participanții la trafic”, au transmis reprezentanții SC Drumuri și Poduri SA Călărași.

SC Drumuri și Poduri SA Călărași s-a înființat în anul 1997, în baza Hotărârii nr. 55 din 31.10.1997 și Hotărârii nr. 10/30.03.1998 al Consiliului Judeţean Călărași și are ca domenii de activitate executarea lucrărilor de reparații drumuri județene și comunale, covoare bituminoase, lucrări de asfaltare, pietruire drumuri de pământ, modernizare străzi, producerea și comercializarea de mixturi asfaltice, prestarea de servicii cu utilaje și mijloace de transport auto. Domeniul principal de activitate este construcția, întreținerea, repararea, modernizarea drumurilor și podurilor și servicii de deszăpezire pe timp de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*