FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași a asfaltat drumul Înfrățirea – Dor Mărunt

Drum asfaltat. FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași

Societatea Drumuri și Poduri Călărași a anunțat că a asfaltat drumul Înfrățirea – Dor Mărunt.

“Suntem încântați să vă anunțăm că astăzi am finalizat lucrările de turnare a covorului asfaltic în proiectul nostru din zona Înfrățirea – Dor Mărunt.

Asfaltul a fost turnat pe o lungime de 1030 de metri, având o lățime de 6 metri și o grosime de 5 centimetri.

Echipa noastră de profesioniști a muncit neobosit pentru a asigura finalizarea proiectului într-un timp record.

Suntem mândri de rezultatele obținute și suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o.

Ne angajăm să continuăm să aducem îmbunătățiri infrastructurii noastre locale pentru o comunitate mai sigură și mai prosperă.

Continuăm împreună să punem bazele infrastructurii moderne pentru județul nostru!” – Societatea Drumuri și Poduri Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*