Bugetul Primăriei Călărași pe anul 2022 se află în dezbatere publică

Primăria Municipiului Călărași anunță că joi, 13 ianuarie, a fost afișat pe site-ul instituției Bugetului propriu al municipiului Călărași pe anul 2022 și estimările pentru anii 2023 – 2025 la rubrica Informații de interes public/ Buget pe surse financiare: https://primariacalarasi.ro/index.php/informatii-de-interes-public/buget/buget-pe-surse-financiare.

Conform fundamentărilor, bugetul propriu pe anul 2022 este de 163.660 de mii de lei, atât la partea de venituri cât și la partea de cheltuieli.

Timp de 15 zile, respectiv până în data de 28 ianuarie, acesta se află în dezbatere publică. Cetățenii interesați pot să transmită sugestii și propuneri, pe adresa de e-mail: propuneri.buget@primariacalarasi.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*