FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași a participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Societatea Drumuri și Poduri Călărași a participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași

Societatea Drumuri și Poduri Călărași a participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat recent de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă din Călărași.

Cu acest prilej, Societatea Drumuri și Poduri Călărași a prezentat numeroase oferte de muncă pentru călărășenii care au diverse calificări.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este un eveniment care are loc în fiecare an, în luna mai. La această ediție au fost oferite peste 300 de locuri de muncă celor interesați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*