FOTO Un tronson al DJ 100, între localitățile Fundeni și Frumușani, a fost asfaltat de către SC Drumuri și Poduri SA Călărași

Un tronson al DJ 100, între localitățile Fundeni și Frumușani, a fost asfaltat. FOTO: SC Drumuri și Poduri SA Călărași

Angajații SC Drumuri și Poduri SA Călărași au realizat asfaltarea unui tronson de peste 1,3 kilometri al DJ 100, între Fundeni și Frumușani, precum și a infrastructurii care asigură accesul localnicilor la acest drum. Mai exact, este vorba despre porțiunea cuprinsă între podul Dâmbovița, până la colțul pădurii spre comuna Frumușani.

Potrivit reprezentanților societății, lucrarea a fost realizată cu IBU (îmbrăcăminte bituminoasă ușoară, stratul de asfalt fiind așternut complet. În zilele următoare vor fi executate și marcajele rutiere, pentru ca traficul să se poată desfășura în siguranță. Lucrarea a început în luna octombrie a anului trecut și avea termen de finalizare luna aprilie 2023.

De asemenea, sursele citate au precizat că s-a început pregătirea pentru așternerea de asfalt pe alte patru drumuri județene, respectiv DJ 307A, în zona localității Vlad Țepeș, DJ 306 Cuza Vodă –Floroaica, DJ 304 Făurei – Zimbru, și DJ 301, lucrări ce vor fi finalizate pana la sfârșitul lunii aprilie.

„De asemenea, continuăm reparațiile drumurilor județene prin plombare, montare indicatoare, marcaje rutiere și cosire vegetație”, au mai precizat reprezentanții SC Drumuri și Poduri SA Călărași.

SC Drumuri și Poduri SA Călărași s-a înființat în anul 1997, în baza Hotărârii nr. 55 din 31.10.1997 și Hotărârii nr. 10/30.03.1998 al Consiliului Judeţean Călărași și are ca domenii de activitate executarea lucrărilor de reparații drumuri județene și comunale, covoare bituminoase, lucrări de asfaltare, pietruire drumuri de pământ, modernizare străzi, producerea și comercializarea de mixturi asfaltice, prestarea de servicii cu utilaje și mijloace de transport auto. Domeniul principal de activitate este construcția, întreținerea, repararea, modernizarea drumurilor și podurilor și servicii de deszăpezire pe timp de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*