FOTO VIDEO Daniel Florea, președinte AUR Călărași: “Sunt mândru că am fost desemnat să pun umărul la construirea unei organizații puternice. AUR poate ajunge, la Călărași, la 35%”

Daniel Florea, președintele AUR Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Președintele organizației județene AUR Călărași, Daniel Florea, a declarat astăzi, într-o conferință de presă că este mândru că a fost desemnat să pună umărul la construirea unei organizații puternice. El a anunțat că AUR poate ajunge la Călărași la 35 de procente.

Sunt și foarte mândru și foarte onorat că am fost desemnat să vin și să pun umărul la construirea unei organizații puternice. Vrem să câștigăm alegerile la nivel național. Sunt zone unde vom putea să o facem, sunt zone unde nu vom putea să o facem. Dar pornim la drum cu acest scop, de a câștiga alegerile în județul Călărași și cred că putem demonstra prin candidații pe care îi vom avea și prin proiecte că vom putea face acest lucru. Au existat niște mici asperități despre care nu vreau să vorbesc. Ele nu au perturbat drumul alianței au fost pur și simplu o centură ocoliotoare, dar am ajuns acolo unde trebuia să fim”, a spus Daniel Florea.

El a declarat că nu va candida nici pentru Primăria Călărași, nici pentru președinția Consiliului Județean Călărași.

Nu am desemnat candidați. Eu nu voi candida nici la Primărie, nici Consiliul Județean. Va decide organizația dacă voi candida la alegerile parlamentare. În principiu, dacă se va pune problema, da, voi candida. Dar este o discuție o vom face în interiorul partidului pentru că în acest moment AUR este un partid care se află în luptă pentru locul 1 în preferințele alegătorilor la nivel național și trebuie ca toate deciziile importante să fie luate în cadrul organizației. Nu vine cineva și se crede Dumnezeu pe pământ. Trebuie să fie acceptat și susținut de membrii organizației din care face parte”, a declarat președintele AUR Călărași.

El susține că cei care vor candida la Primăria Călărași și la Consiliul Județean Călărași trebuie să fie oameni care au locuit în Călărași.

La Călărași, și la Primărie și la Consiliul Județean trebuie să fie niște oameni care în ultima perioadă au locuit aici. Mi s-ar părea incorect și față de membrii de partid și față de călărășeni ca un fiu al Călărașiului care a plecat totuși din localitate de o perioadă mai lungă de timp chiar dacă am venit foarte des aici ca particular, mi s-ar părea incorect să asum eu această candidură numai pentru că sunt președintele organizației”, a mai explicat Daniel Florea.

Președintele AUR Călărași crede organizația județeană poate ajunge la 35% la alegerile din acest an.

Din estimările la nivel național și cele câteva pe care le avem aici AUR se situează undeva la Călărași ăn jurul a 25-27% de procente. Eu cred că putem să depășim 30%, să ne ducem spre 35% cu organizare bună și cu o prezență zi de zi pe teren. AUR a fost foarte criticat pentru că de-a lungul timpului doar a identificat probleme, le-a pus pe tapet, dar că nu a oferit soluții și nu a oferit oameni care să pună în practică soluțiile. E un lucru nedrept, dar într-adevăr a existat și o lacună de comunicare într-o oarecare măsură. O să încercăm la Călărași să scoatem în evidență soluțiile și oamenii”, a mai declarat Daniel Florea.

În cadrul conferinței a fost prezent și Marian Dumitru, vicepreședinte  al organizației județene AUR Călărași, care a făcut un profil al candidatului AUR la Primăria Călărași și la președinția CJ Călărași.

“Un om care să dovedească ce a făcut în viața lui, ce realizări a avut pentru a vedea că poate aduce un plus județului, un om care să își iubească familia și un patriot, pentru că avem nevoie de patrioți”, a spus Marian Dumitru.

În conferința de presă a fost prezentă și Felicia Akkaya, candidat la Parlamentul European din partea AUR. Ea a făcut o scurtă prezentare a carierei sale.

Nu am făcut politică. Sunt om care a avut ca fir roșu în carieră educația, pentru că în 2009 am deschis prima grădiniță după ce ca formare am avut o facultate de istorie și una de psihologie pentru că mi se părea că nu cresc copilul meu corect. Am început această facultate de psihologie gândindu-mă că stau doar în primul an să învăț cum e cu psihologia copilului mic. Mi-am dat seama că e mai complicat, am terminat-o, am închis și un master de educație alternativă pentru că învățământul nostru nu ne oferă ce trebuie și de ce ar avea nevoie copiii noștri”, a declarat Felicia Akkaya.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*