FOTO VIDEO Primarul din Călărași, Marius Dulce, a depus jurământul de învestitură. El anunță realizarea mai multor proiecte pentru dezvoltarea municipiului

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. FOTO Adrian Boioglu

Primarul ales al municipiului Călărași, Marius Dulce şi noul Consiliu local au depus astăzi jurământul de învestitură, prilej cu care edilul le-a transmis locuitorilor acestui oraș că va fi un om deschis, gospodar și va trece imediat la lucru. Orașul Călărași suferă mult în zona de infrastructură și sunt multe proiecte de implementat.

“Trebuie să terminăm strada Grivița cât mai repede, să nu ne prindă timpul rece și ploile ca să putem să finalizăm și lumea să nu mai simtă disconfortul. Vreau ca piața BIG să fie finalizată până la 10 noiembrie și să intre oamenii din piață acolo, să putem să stăm în siguranță, la fel și Piața Mare: chiar dacă termenul este undeva în 2022, cu siguranță în septembrie 2021 va fi gata, pentru că voi fi prezent în fiecare zi acolo” a declarat pentru CLnews, Marius Dulce.

Noul primar spune că proiectele autorităţii locale vor fi bine fundamentate și a dat asigurări că va colabora îndeaproape cu Consiliul Local. Marius Dulce a transmis mulţumiri invitaţilor săi la ceremonia de astăzi și nu a uitat de fostul primar pe care îl schimbă acum, care a decedat, bolnav fiind de COVID-19. Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit pe 12 octombrie. Avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București cu mai multe comorbidități.

“Am avut conflicte politice cu el dar n-am avut conflicte umane. A condus acest oraș timp de 8 ani de zile și l-am susținut în anumite momente (în 2012 am câștigat Primăria Călărași împreună, în 2016 am fost contracandidat, în 2020 iarăși contracandidat). Sfârșitul lui tragic nu trebuia să se întâmple pentru că la 59 de ani mai avea multe de spus.

Îmi pare rău că am pierdut un contracandidat puternic pentru că numai așa putem să ne menținem și să facem lucruri bune. Dumnezeu să-l ierte, și am spus că doresc ca în prima ședință de Consiliu Local să-l facem cetățean de onoare, pentru că mi se pare normal” a spus Marius Dulce, primarul în funcție al municipiului Călărași.

Noul primar al Călărașiului are mult de lucru în următorii patru ani. În campania electorală a vorbit despre multe dintre problemele municipiului Călărași, despre reabilitarea cinematografului Victoria, a Centrului Civic, falezei și promenadei brațului Borcea, dar și despre intrările din municipiu. Marius Dulce promite că va sta mai puțin în birou și mai mult pe teren, pe șantierele cu lucrări neterminate și printre oameni, acolo unde aceștia au probleme. Comunicarea cu cetățenii este cheia administrației sale.

“Avem foarte multe proiecte de dus. Prioritatea mea va fi învățământul (pentru că trecem prin perioada asta ciudată cu pandemia și trebuie să ne organizăm foarte bine din punct de vedere administrativ și aceste unități școlare să aibă tot ce le trebuie) și vom continuă toate proiectele care sunt bine făcute și le vom duce la bun sfârșit.

Apoi parcurile: și aici sunt destule de multe de făcut pentru că au fost lăsate într-o zonă de disconfort și vom fi alături de cetățenii Călărașiului în fiecare zi. Vom merge la pas, că noi așa suntem învățați” a promis la final de interviu, primarul Marius Dulce.

Marius Dulce a câștigat alegerile cu un scor de 43,43%, învingându-l pe candidatul PNL, Daniel Drăgulin, care a a avut 32,96 % din voturi. Consiliul Local Municipal Călărași are 21 de consilieri. Dintre aceștia 9 vor fi de la PSD, 7 de la PNL, câte 2 de la Partidul Mișcarea Populară și Partidul Pro România și 1 de la USR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*