FOTO VIDEO Primarul Marius Dulce a verificat stadiul lucrărilor la Parcul Florilor și la parcările de pe strada Sulfinei

Primarul Marius Dulce a verificat stadiul lucrărilor la Parcul Florilor și la parcările de pe strada Sulfinei

Profitând şi de vremea bună din prima parte a zilei de joi, 8 iulie, Primarul Călărașului, Marius Dulce, a verificat stadiul lucrărilor la două obiective demarate cu fonduri proprii ale Primăriei.

„La Parcul Florilor am procedat deja la scoaterea pavelelor aflate într-o stare avansată de degradare. Intenționăm să modernizăm acolo şi locul de joacă prin turnarea unui strat de tartan şi schimbarea echipamentelor de joacă. Este, de fapt, o promisiune asumată în campania electorală pe care o vom finaliza”, spune Marius Dulce pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, el a precizat că în zona blocurilor H5, H6, H7 și H8, de pe Sulfinei, au fost modernizate parcările, creând câteva zeci de locuri de parcare, și au fost refăcute aleile din jurul Parcului Victoria.

„Nu ne oprim aici. Vom acționa cât de curând și în zona străzii Mușețelului, unde vom asfalta parcarea existentă în dreptul blocurilor ANL. În felul acesta vom crea şi acolo noi locuri de parcare de care oamenii au mare nevoie”, a explicat primarul municipiului Călărași.

De asemenea, el a mai amintit și de demararea campaniei de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public al municipiului.

„Au fost ridicate câteva autoturisme, respectând întrutotul procedurile legale. De 8 luni de zile, monitorizăm aceste mașini abandonate şi fără stăpân iar acum am început să le „culegem” de pe străzi ori din parcări”, a mai spus Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*