Elevii de liceu din municipiului Călărași, încurajați să participe la un concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție

#ETIC, un concurs de filme de scurt metraj cu tematica anticorupție

Direcția Generală Anticorupție reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Călărași în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Primăria Municipiului Călărași, derulează în data de 25 mai 2021, Concursul #ETIC, în cadrul căruia este organizat ca activitate principală, un concurs de filme cu tematica „anticorupție”. Concursul își propune să stimuleze implicarea elevilor din liceele municipiului Călărași, în dezvoltarea unor mesaje educative.

Potrivit SJA Călărași, participanții la concurs sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil. Concursul se adresează tuturor elevilor înscriși în instituțiile de învățământ din municipiul Călărași în clasele IX-XII.

Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate la adresa www.isj-cl.ro și www.primariacalarasi.ro. Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate, în cadrul unei festivități, marți, 25 mai, cu ocazia Zilei aniversare a Direcției Generale Anticorupție.

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunile de corupție, iar pe această cale îndemnăm cetățenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupție și să sesizeze acest lucru ori de câte ori este nevoie.

La nivelul județului Călărași, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Călărași, al cărui sediu se află pe bd. Republicii, nr. 44, mun. Călărași, telefon 0242.306.168, fax 0242.306.153. Cetățenii județului, care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa calarasi.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*