FOTO VIDEO PSD Călărași a depus lista consilierilor județeni pentru alegerile din 9 iunie. Vasile Iliuță: ”Am vrut să cuprindem toate grupele socio-profesionale, să avem reprezentivitate când vom lua decizii în CJ”

PSD Călărași a depus lista de consilieri județeni. FOTO Liliana Boioglu

PSD Călărași a depus, astăzi, lista consilierilor județeni pentru alegerile din 9 iunie, iar președintele organizației, Vasile Iliuță, a afirmat că a vrut să cuprindă toate grupele socio-profesionale, ca social-democrații să aibă reprezentivitate vor lua decizii în Consiliul Județean.

Vasile Iliuță a spus cum au fost aleși consilierii de pe lista PSD pentru Consiliul Județean Călărași.

“Consilierii au fost aleși pe criterii de profesie. În primul rând am vrut să cuprindem toate grupele socio-profesionale, să putem să avem reprezentativitate când vom lua decizii în Consiliul Județean, să știm profesorii, economiștii, inginerii, cei care se decidă în știință de cauză”, a afirmat Vasile Iliuță.

Pe lista PSD Călărași pentru Consiliul Județean se află femei în proporție de 30%.

“Avem proporția de 30% doamne pe listă, așa a fost indicația Biroului Național, să promovăm 30% doamne pe listele de consilieri, nu numai la Consiliul Județean, ci la municipii, orașe și comune. Ordinea de departajare a fost simplu de făcut, pentru că noi avem deja consilieri județeni în funcție care au avut un mandat 2020 – 2024 și ceilalți care, după profesie au fost selectați să facă parte din noul Consiliu Județean”, a declarat președintele CJ Călărași.

Vasile Iliuță a declarat pentru CLnews care este proiectul său de suflet pe care l-ar vrea realizat în acest mandat.

“Proiectul de suflet este Palatul Prefecturii. Este obiectivul principal pe care eu mi-am dorit de la preluarea mandatului din 2016 să-l văd realizat. El este în reabilitare de 25 de ani și abia acum de șapte ani mă mândresc că pot până la final de an să facem recepția Palatului Prefecturii. Alte proiecte sunt promenada, portul de ambarcațiuni, corpul nou de spital, anveloparea spitalului, schimbările mari care s-au produs în tot ce a însemnat Evidența Comunitară în sediul nou, drumuri județene. Sunt multe obiective pe care eu în mandatul al doilea le-am dus spre final”, a spus Vasile Iliuță.

Președintele PSD Călărași a avut un mesaj pentru contracandidații săi.

“Să vină cu proiecte chiar dacă nu sunt câștigători într-o competiție și să le dezvoltăm împreună”.

De asemenea, Vasile Iliuță a avut un mesaj și pentru alegători.

“Să îl aleagă pe cel mai bun și să aibă încredere într-o administrație condusă de Vasile Iliuță”.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*