FOTO VIDEO Societatea Drumuri și Poduri Călărași a acționat zi și noapte, weekendul trecut, pentru deszăpezirea tuturor drumurilor județene

Deszăpezire în județul Călărași. FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași

Societatea Drumuri și Poduri Călărași a acționat zi și noapte, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru deszăpezirea tuturor drumurilor județene, atunci când județul Călărași a fost lovit de o ninsoare.

“Cu bucurie vă informăm că Societatea Drumuri și Poduri Călărași a răspuns prompt și eficient în fața provocărilor aduse de Codul Portocaliu de viscol din acest weekend!

Cu o echipă dedicată și 35 de utilaje, am acționat zi și noapte pentru a asigura deszăpezirea tuturor drumurilor județene, facilitând mobilitatea și siguranța cetățenilor noștri.

Mulțumim echipei noastre pentru eforturile susținute și vă asigurăm că suntem mereu aici, alături de comunitate, pentru a face față oricăror condiții meteorologice!” – Societatea Drumuri și Poduri Călărași.

Județul Călărași s-a confruntat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu fenomene meteo periculoase, a nins abundentă și vântul a bătut puternic.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*