FOTO VIDEO Vasile Iliuță: ”PSD Călărași are candidați pentru toate cele 55 de primării din județ. Suntem pregătiți să intrăm în competiția electorală”

Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași. FOTO Liliana Boioglu

Președintele organizației județene PSD Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat că social-democrații au candidați  pentru toate cele 55 de primării din județ și sunt pregătiți să intre în competiția electorală din 9 iunie.

PSD Călărași a organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentați alți candidați la primăriile din județ. În debutul conferinței, Vasile Iliuță a prezentat datele unui sondaj cu așteptările pe care le au călărășenii.

Înainte să prezint candidații noștri pe localități, aș vrea să vă spun că am făcut un sondaj. Rezultatul sondajului făcut pe 3500 de participanți arată că în continuare cetățenii județului Călărași doresc să continuăm proiectele în sănătate – 21%, în infrastructură rutieră – 18%, în educație – 20%, turism – 10%. A apărut conceptul de turism la Călărași în urma investițiilor pe care Consiliul Județean le face în municipiul Călărași’, a spus Vasile Iliuță.

A urmat apoi prezentarea unor candidați ai PSD la primării din județul Călărași.

Astfel, la primăria Sohatu va candida Claudia Odorog, actual viceperimar al comunei, de profesie biochimist.

Pentru Primăria orașului Budești intră în cursa electorală Marian Pavel, 49 de ani, administrator al unei societăți comerciale.

Pentru Primăria Dragalina candidează  Eduard Dan Dumitru, care a avut două mandate de viceprimar în comună.

La Primăria Ileana candidatul PSD este Răzvan Alexandru. Actualul primar, care are șase mandate, nu va mai candida, iar Răzvan Alexandru dorește să îi continue proiectele.

Pentru Primăria Mitreni candidatul PSD este Florin Minciună, de 34 de ani, care conduce o firmă medicală.

La Primăria Șoldanu candidatul PSD este Ion Bucur,  fost viceprimar al comunei, administrator al unei societăți comerciale, fermier

Candidatul PSD la Primăria Ulmu este Ion Negoiță, fost primar. El a avut trei mandate de primar în fruntea localități.

La Primăria Vasilați PSD îl susține pe Cristian Vasile, care este viceprimarul în funcție.

Pentru Primăria Unirea s-a înscris în cursa electorală din partea PSD Florian Belu, fost primar al comunei între 2016 – 2020.

Vasile Iliuță a mai anunțat că PSD Călărași va avea candidați în toate primăriile din județ.

Avem candidați pentru toate localitățile din județul Călărași, pentru cele 55 de primării. Suntem pregătiți să intrăm în competiția electorală din 9 iunie. Mai avem joia viitoare să prezentăm alți candidați înscriși în competiție. Organizația județeană PSD Călărași este pregătită să câștige peste 50% din voturi”, a spus președintele PSD Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*