FOTO VIDEO Vasile Iliuță: „Sunt destul de mulțumit de organizația județeană a PSD, de candidații propuși pentru funcția de primar”

Mihaiță Beștea, Vasile Iliuță și Bogdan Mihai. FOTO Adrian Boioglu

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a afirmat că este destul de mulțumit de organizația pe care o conduce și de candidații la funcția de primar din localitățile județului.

PSD Călărași a organizat astăzi o conferință de presă. Cu acest prilej, Vasile Iliuță a făcut o analiză a celor trei săptămâni de campanie electorală.

„Ca președinte al organizației județene am făcut campanie 3 săptămâni și 4 zile. Sunt destul de mulțumit de organizația județeană a PSD, de candidații pe care i-am propus pentru funcția de primar, de consilierii locali, municipali, orășenești și județeni pe care i-am propus pe liste. Cred că în 2024 vor avea un mare succes PSD și listele de primari și de candidați pe care i-am propus pentru consiliile locale”, a afirmat Vasile Iliuță.

El a făcut o scurtă caracterizare a unor contracandidați.  

”SOS – circ, AUR – un eșuat politic. Vine Bucureștiul la noi, cu oameni noi” – Vasile Iliuță. 

La conferința de presă a PSD Călărași au mai fost prezenți Mihăiță Beștea și Bogdan Mihai.

Mihăiță Beștea, candidatul PSD la Primăria Oltenița, a prezentat câteva proiecte pe care le va pune în practică atunci când va ieși primar, iar Bogdan Mihai a făcut o analiză a acuzațiilor de incompatibilitate aduse lui Eduard Grama, directorul Ecoaqua SA.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Călărași
– Executat de SC CityMedia Consulting SRL – portal: www.clnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*