FOTO VIDEO Ziua Internațională a Dunării, sărbătorită cu fast la Călărași

Ziua Internațională a Dunării, sărbătorită cu fast la Călărași. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local municipal au organizat sâmbătă, 2 iulie, în Parcul Central, o serie de evenimente prilejuite de Ziua Internațională a Dunării.

Între activitățile propuse s-au numărat un concurs de pescuit, organizat în colaborare cu AJVPS Călărași, ateliere de pictură, pentru meșteșuguri locale, modelaj plastilină, jocuri distractive pentru copii, standuri instituții invitate, competiție amicală de caiac-canoe disputată între sportivii din cadrul CSȘ Călărași și respectiv CSM Călărași, concurs de istorie locală dotat cu premii, scurt program artistic, oferit de „micii artiști” ai Palatului Copiilor Călărași, precum și servirea borșului tradițional de pește.

De asemenea, accesul în Grădina Zoologică a fost gratuit pentru copii, care au avut parte și de activități atractive precum și de înghețată.

„Ziua Internațională a Dunării, marcată la Călărași, mi-a oferit bucuria de a întâlni oameni frumoși și inimoși, iubitori de natură, iubitori de apă. Le mulțumesc tuturor că au fost alături de noi, le mulțumesc și colegilor pentru eforturile depuse și sunt convins că munca lor nu a fost în zadar. Să ne vedem sănătoși anul viitor, la o nouă ediție a Zilei Dunării”, a declarat, cu această ocazie, primarul Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*