FOTO Zeci de șoferi amendați de polițiștii călărășeni, într-un interval de două ore, pentru că nu au respectat legislația rutieră

Zeci de șoferi amendați pentru că nu au respectat legislația rutieră. FOTO IPJ Călărași

O acțiune a polițiștilor în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor de circulație pe drumurile publice din județul Călărași a avut ca rezultat peste 200 de sancțiuni pentru nerespectarea legislației rutiere, patru permise de conducere reținute și șapte certificate de înmatriculare retrase.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, luni, 2 august, în intervalul orar 12.00 – 14.00, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul IPJ Călărași, IPJ Ilfov și IPJ Ialomița, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au participat la o acțiune comună pe raza județului Călărași pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 212 sancțiuni contravenționale, dintre care 72 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 11 pentru nerespectarea legislației rutiere de către pietoni, trei pentru nerespectarea legislației rutiere de către bicicliști și 126 pentru alte abateri.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut patru permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*