Grav accident rutier petrecut pe A2, în zona localității călărășene Dor Mărunt. Un copil de un an și jumătate a fost transportat cu elicopterul la spital

Grav accident rutier petrecut pe A2, în zona localității călărășene Dor Mărunt

Traficul rutier pe A2 București – Constanța, a fost blocat miercuri, 14 iulie, la kilometrul 72 pe sensul către capitală, din cauza unui elicopter care a aterizat pe suprafața de rulare în vederea preluării și transportării către o unitate spitalicească a unui copil de aproximativ un an și șase luni, victimă unui accident rutier.

Potrivit primelor informații furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, în zona localității Dor Mărunt din județul Călărași, iar mașina a lovit glisiera mediană. În urma accidentului un copil de aproximativ un an și jumătate ar fi fost aruncat din autoturism pe suprafața de rulare.

Traficul rutier, pe sensul către capitală a fost oprit, pentru aterizarea elicopterului SMURD, fiind reluat după aproximativ o oră. În zona accidentului se circulă însă în coloană, pe mai mulți kilometri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*