Grav accident rutier petrecut pe A2, în zona localității călărășene Dor Mărunt. Un copil de un an și jumătate a fost transportat cu elicopterul la spital

Grav accident rutier petrecut pe A2, în zona localității călărășene Dor Mărunt

Traficul rutier pe A2 București – Constanța, a fost blocat miercuri, 14 iulie, la kilometrul 72 pe sensul către capitală, din cauza unui elicopter care a aterizat pe suprafața de rulare în vederea preluării și transportării către o unitate spitalicească a unui copil de aproximativ un an și șase luni, victimă unui accident rutier.

Potrivit primelor informații furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, în zona localității Dor Mărunt din județul Călărași, iar mașina a lovit glisiera mediană. În urma accidentului un copil de aproximativ un an și jumătate ar fi fost aruncat din autoturism pe suprafața de rulare.

Traficul rutier, pe sensul către capitală a fost oprit, pentru aterizarea elicopterului SMURD, fiind reluat după aproximativ o oră. În zona accidentului se circulă însă în coloană, pe mai mulți kilometri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*