Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași are de astăzi forțe proaspete

Forțe prosapete în rândul pompierilor călărășeni. FOTO: ISU Călărași

Patru absolvenți ai Școlii de pompieri și protecție civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești întregesc de luni, 26 septembrie, echipa pompierilor militari călărășeni.

Astfel, potrivit ISU Călărași, patru cadre militare au intrat în rândul pompierilor militari călărășeni. Cei patru absolvenți ai Școlii de pompieri și protecție civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești se încadrează după cum urmează: un maistru militar clasa a IV-a la Secția de pompieri Dragalina; doi subofițeri operativi în funcția de servant pompier la Garda de Intervenție Budești, iar cel de-al patrulea se încadrează în funcția de subofițer operativ principal – servant pompier la Garda de intervenție Borcea.

Comanda unității i-a prezentat pe noii colegi pe platoul din incinta Detașamentului de pompieri Călărași și le-a dorit mult succes în activitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*