Reținuți de polițiști după ce au agresat un bărbat pe raza municipiului Călărași

Cadru didactic din Călărași, arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 15 ani, iar apoi a convins-o să se prostitueze

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii au fost sesizați joi, 08 iulie, prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane.

„În fapt, pe fondul unui conflict anterior, două persoane, în vârstă de 41 și 29 de ani, au agresat fizic un bărbat pe raza municipiului Călărași. Ca urmare a probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost probată activitatea infracțională și luată  măsura reținerii pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*