Reținuți de polițiști după ce au agresat un bărbat pe raza municipiului Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii au fost sesizați joi, 08 iulie, prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane.

„În fapt, pe fondul unui conflict anterior, două persoane, în vârstă de 41 și 29 de ani, au agresat fizic un bărbat pe raza municipiului Călărași. Ca urmare a probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost probată activitatea infracțională și luată  măsura reținerii pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*