Instituția Prefectului Călărași caută să închirieze un spațiu pentru Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte

Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Instituția Prefectului Călărași își extinde activitatea și caută un nou spațiu pentru Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte. Conform unui anunț oficial, Instituția Prefectului – Județul Călărași, dorește să închirieze un spațiu de birouri pentru a desfășura activitatea Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Călărași. Închirierea va fi realizată în conformitate cu procedurile legale în vigoare.

Conform documentației de atribuire, spațiul de birouri va trebui să îndeplinească cerințele specifice pentru a fi considerat eligibil pentru activitatea Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Călărași. Detaliile complete privind cerințele pot fi consultate la sediul Instituției Prefectului, situat pe Strada Sloboziei nr. 9-11, în municipiul Călărași, județul Călărași.

Pentru a depune oferte, atât persoanele fizice, cât și cele juridice, trebuie să se încadreze în cerințele minime menționate în documentația de atribuire. Toate ofertele, în formă originală, pot fi înregistrate la sediul autorității contractante, în aceeași locație din Strada Sloboziei nr. 9-11, începând cu data de 21 iulie (data publicării anunțului) și până la data limită de 10 august, ora 16.00. Programul de primire a ofertelor este de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, și vineri, între orele 08.00 – 13.30.

Instituția Prefectului Călărași își propune să asigure un mediu optim de lucru pentru Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, în vederea oferirii unor servicii eficiente și de calitate pentru cetățenii din județul Călărași. Alegerea spațiului de birouri va fi efectuată în urma unei analize riguroase a ofertelor primite și a conformității acestora cu cerințele stabilite în documentația de atribuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*