Intervenție a pompierilor călărășeni la un incendiu de locuință în Vâlcelele

Intervenție a pompierilor călărășeni la un incendiu de locuință în Vâlcelele. FOTO ISU Călărași

Salvatorii călărășeni au fost solicitați să intervină, miercuri seară, la un incendiu de locuință în comuna Vâlcelele.

Potrivit reprezentanților ISU Călărași, pompierii militari s-au deplasat la această intervenție cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în întreaga locuință. Conform primelor informații, nu ar exista victime.

Intervenție a pompierilor călărășeni la un incendiu de locuință în Vâlcelele. FOTO ISU Călărași

Știre în curs de actualizare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*