Alegeri parlamentare 2020: PSD câștigă alegerile în județul Călărași

Alegeri în județul Călărași. FOTO Arhiva CLnews.ro
Alegeri în județul Călărași. FOTO Arhiva CLnews.ro

Partidul Social Democrat a câștigat alegerile în județul Călărași, fiind urmat de Partidul Național Liberal. Pe locul trei se află AUR, care a devansat Alianța USR-Plus. Partidul Mișcarea Populară și PRO România nu au trecut de pragul de 5 la sută.

Potrivit datelor de la Biroul Electoral, după centralizarea datelor de la cele 235 secții de votare din județul Călărași, rezultatele au fost următoarele:

Camera Deputaților

PSD – 45,29 la sută

PNL – 28,78 la sută

AUR – 9,33 la sută

Alianța USR-PLUS – 6,68 la sută

Senat

PSD – 44,11 la sută

PNL – 28,59 la sută

AUR – 9, 24 la sută

Alianța USR-PLUS – 6,71 la sută

În județul Călărași au votat 77.612 persoane, prezența la urne fiind de 31,44 la sută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*