ISU Călărași: 26 de obiective de turism și alimentație publică din cele 107 nu deține autorizație de securitate la incendiu

ISU Călărași a informat că 26 de obiective de turism și alimentație publică din cele 107 nu deține autorizație de securitate la incendiu.

În scopul evitării unor evenimente de natură să pericliteze viaţa persoanelor, inspectorii de prevenire și personalul operativ ai ISU “Barbu Știrbei” al județului Călărași au efectuat și efectuează în această zi controale și verificări la obiectivele unde au avut și vor avea loc evenimente conexe sărbătorilor de iarnă.

“De asemenea, vă aducem la cunoștință că în evidențele instituției există la acest moment un număr de 107 de obiective de turism și alimentație publică , 26 din acestea nu dețin autorizație de securitate la incendiu, iar 6 dintre ele nu funcționează deoarece fie nu sunt echipate cu instalațiile/echipamentele cu rol de securitate la incendiu sau activitatea este suspendată/sistată.

Totodată, vă reamintim că:

se interzice depășirea numărului de utilizatori pentru care a fost acordată autorizația de securitate la incendiu;

se interzice reducerea înălțimii sau lățimii / desființarea cailor de evacuare;

se interzice folosirea improvizațiilor și suprasolicitarea rețelei electrice;

În scopul desfășurării evenimentelor organizate cu prilejul trecerii dintre ani, vă adresăm rugămintea de a acorda o atenție deosebită la:

verificarea funcționării instalațiilor de stingere sau detectare/semnalizare/avertizare incendiu;

verificarea instalațiilor de desfumare ori a instalațiilor de iluminat de securitate;

utilizarea articolelor pirotehnice” – ISU Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*