Cinci tineri din Dragalina au fost reținuți pentru înșelăciune

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut 5 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La data de 13 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Călărași au efectuat 8 percheziții domiciliare în comuna Dragalina, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

“Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie – martie a.c., cei în cauză ar fi postat pe internet anunțuri cu privire la comercializarea de motorină sustrasă din utilaje agricole la prețuri avantajoase.

Tranzacțiile au avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victimele au fost prejudiciate cu 9.550 de lei, sumă achitată pe 2.660 de litri de amestec de substanțe cu miros și culoare specifică motorinei. 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune”, a anunțat IPJ Călărași.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

La acţiune au participat și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Secției 1 Poliție Rurală Modelu, Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*