Jandarmii călărășeni au aplicat amenzi de peste 5.000 de lei în ultima săptămână

Misiuni ale jandarmilor. FOTO Jandarmeria Călărași

În perioada 08 – 15 martie 2024, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași au acționat zilnic pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională, în mod independent, precum şi în sistem integrat.
Pe timpul misiunilor desfășurate în această perioadă, jandarmii au aplicat în total 16 sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.200 de lei și au constatat o faptă de natură penală, fiind identificat un făptuitor pentru comercializarea fără documente legale a peștelui ( O.U.G. 23/2018), fiind ridicate în vederea confiscării 30 de kg de pește din specia scrumbie. Actele de constatare întocmite au fost înaintate către organele abilitate pentru continuarea cercetărilor.
Tot în această perioadă, jandarmii aflați în misiune de patrulare în zona “Târgului săptămânal” (Obor) au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a plătit contravaloarea unor bunuri cu o bancnotă ce ulterior s-a dovedit a fi neconformă, existând suspiciunea de a fi falsificată. În speță, au fost sesizați lucrători din cadrul SCCO pentru continuarea verificărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*