Jandarmii călărășeni au restituit unui copil telefonul pierdut la Zilele Municipiului Oltenița

Jandarmii au restituit unui copil telefonul pierdut la Zilele Municipiului Oltenița. FOTO: IJJ Călărași

Jandarmi călărășeni s-au aflat în misiune, în cursul serii de vineri, 21 aprilie, în vederea asigurării ordinii și liniștii publice la manifestările prilejuite de Zilele Municipiului Oltenița.

Potrivit IJJ Călărași, în timp ce aceștia patrulau pentru a-și asigura atribuțiile de serviciu, au găsit în iarbă un telefon mobil.

Militarii au reușit să identifice proprietarul într-un scurt timp, prin apelarea unui număr din agenda telefonică.

Copilul, proprietarul bunului găsit, le-a mulțumit jandarmilor pentru fapta lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*