Jandarmii călărășeni au salvat viața unui bărbat, amenințat cu cuțitul de propria fiică

Jandarmii călărășeni au intervenit pentru salvarea vieții unui bărbat. FOTO: IJJ Călărași

Jandarmii călărășeni, în colaborare strânsă cu echipaje din poliție, au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat aflat într-o situație extrem de periculoasă. Bărbatul era amenințat cu un cuțit de către propria fiică, care se dovedea a fi o amenințare imediată și pentru siguranța tuturor celor din jur.

Astfel, potrivit IJJ Călărași, femeia își legase cuțitul, astfel încât să nu îi scape, acest fapt făcând-o și mai periculoasă. Jandarmii nu au stat pe gânduri și au acționat imediat pentru imobilizarea agresoarei care îi amenința pe toți cei care se apropiau de ea.

Femeia a fost apoi escortată către o ambulanță pentru a i se face o evaluare medicală atentă, în timp ce jandarmii, în prezența unui martor ocular, au pătruns în locuință pentru a verifica starea victimei.

Bătrânul, a cărui viață a fost salvată de intervenția promptă a jandarmilor, a dorit să își exprime recunoștința față de toți cei care au contribuit la intervenție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*