Jandarmii călărășeni, prezenți în a doua zi de Paște la evenimentul „Vânătoarea de ouă la Zoo”

Jandarmii călărășeni, prezenți în a doua zi de Paște la evenimentul „Vânătoarea de ouă la Zoo”. FOTO Jandarmeria Călărași

În a doua zi de Paște jandarmii călărășeni sunt prezenți alături de mămici, tătici și pitici, la evenimentul “Vânătoarea de ouă la Zoo”, eveniment in cadrul căruia, alături de ceilalți parteneri, susțin campania ”Stai la masă cu o faptă bună!”.

Donațiile în bani strânse la Zoo, în urnele puse la dispozitie de Crucea Rosie, vor fi transformate la final de lună în meniuri “aburinde” care vor ajunge în mânuţele copiilor aflați în dificultate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*