Jandarmii călărășeni vor fi la datorie în următoarele zile, când au loc mai multe manifestări și evenimente cu public

Jandarmii călărășeni asigură măsurile de ordine publică

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii călărășeni, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Călărași, ISU Călărași și Poliția Locală, vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive, cultural-artistice și religioase organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, vineri, 23 iunie, începând cu ora 13.00, aceștia vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul Dunării „Cu apele curate” care va avea loc în Parcul Central din Călărași, până duminică, 25 iunie.

Sâmbătă, 24 iunie, jandarmii călărășeni se vor afla la sărbătorirea hramului bisericii „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Călărași, pentru a supraveghea desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a slujbei religioase oficiată de Preasfințitul Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor.

De asemenea, în aceeași zi, începând cu ora 17.00, în zona stadionului comunal din localitatea Dor-Mărunt, militarii călărășeni vor asigura măsurile specifice la meciul de fotbal dintre ACS Progresul Fundulea și LPS HD Clinceni, contând pentru barajul promovării în liga a III-a de fotbal.

Duminică, 25 iunie, începând cu ora 18.00, în Parcul Central din Călărași, conform regulamentelor militare, se va desfășura ceremonia de coborâre a drapelului care va fi sfințit și depus peste noapte la biserica „Sfântul Nicolae” din Călărași.

Luni, 26 iunie, de Ziua Drapelului Național, flamura va fi preluată la ora 09.30, urmând a fi oficializată slujba de binecuvântare a acesteia și înălțarea pe catarg în acordurile intonării imnului național al României.

Jandarmeria Călărași recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind faptul că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*