Județul Călărași, sub Cod Galben de instabilitate atmosferică. Se vor semnala ploi însemnate cantitativ

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo Cod Galben, de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă până duminică, 17 octombrie, ora 08.00.

Potrivit ANM, în intervalul menționat, în sudul, estul și centrul țării va continua să plouă, iar în sud-est ploile vor fi însemnate cantitativ și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși local 25 – 30 l/mp și izolat 35 – 40 l/mp în sud-estul Munteniei și în sudul Dobrogei.

Ploi, în general moderate cantitativ (10 – 20 l/mp) se vor semnala local în restul Munteniei și pe arii restrânse în Oltenia și sudul Moldovei.

În regiunile sud-estice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45 – 55 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*