Locuitorii din Jegălia au rămas fără apă

Astăzi – 12 iunie 2024, echipele RAJA intervin pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare cu apă de pe DN3B din localitatea Jegălia, județul Călărași.

Pentru realizarea acestor operațiuni, se întrerupe furnizarea apei potabile consumatorilor din această localitate în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*