VIDEO Mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, puse în practică de Primăria Călărași

Mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii, puse în practică de Primăria Călărași

Mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere și de reabilitare a tramei stradale au fost puse în practică, în ultima perioadă, de Primăria Călărași

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Rahova, a cărei finalizare este preconizată pentru luna iulie.

„Reabilitarea străzii Rahova este o altă promisiune asumată. La fel am procedat cu strada Plevna, urmează în viitorul apropiat și strada Viitor pentru fluidizarea traficului în contextul demarării lucrărilor de modernizare a străzii București, proiect finanțat prin fonduri europene. Lucrările de pe strada Rahova se desfășoară conform graficului și estimăm ca ele să se finalizeze până la finalul lunii iulie”, a precizat edilul.

El spune că o situație similară se petrece și pe bulevardul 1 Mai, unde a fost deja finalizat un tronson.

„Am reușit să finalizăm de asfaltat o parte din B-dul 1 Mai, însemnând tronsonul cuprins între str. Eroilor și str. Sloboziei. Contractul prevede asfaltare trotuare (1287 metri pătrați), respectiv carosabil (3000 metri pătrați), având o perioadă de garanție de 36 de luni. Reabilitarea acestui tronson a fost necesară în contextul demarării proiectului privind modernizarea centrului pietonal, pentru că trebuia să facem anumite circuite rutiere. De exemplu, str. Progresul va fi până la capăt cu sens unic, după aceea vom transforma la un anumit moment și bulevardul 1 Mai în sens unic pentru a fluidiza traficul în zona centrală”, a explicat Marius Dulce.

De asemenea, ca urmare a solicitărilor exprimate de cetățenii din zonă, peste 150 de noi locuri de parcare de reședință se vor amenaja pe strada Victoriei și în vecinătatea acesteia, lucrările de execuție fiind în toi.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*