Mai multe școli și grădinițe din județul Călărași își schimbă modul de funcționare în urma creșterii infectaților cu Noul Coronavirus

Elevii vor merge fizic la școală în funcție de gradul de vaccinare a cadrelor didactice

Unitățile de învățământ schimbă scenariul de funcționare de la o săptămână la alta. Unele dintre acestea trec la scenariul verde, cu măsurile de prevenire necesare, altele optează pentru învățământul online sau hibrid.

Școala Gimnazială nr. 1 din Lehliu este una dintre cele una dintre cele în care lucrurile s-au îmbunătățit. Acesta este motivul pentru care Inspectoratul Școlar Județean Călărași a propus trecerea la scenariul verde. Asta înseamnă că elevii și profesorii merg la cursuri, dar sunt obligați să poarte mască de protecție în clase și pe o rază de 100 metri în jurul școlii.

Vești bune și pentru școlile și grădinițele din localitatățile Vlad Țepeș și Arțari, Nicolae Bălcescu (Preasna) și Radu Vodă Acestea trec la scenariul verde.

La Fundulea, însă, Liceul Tehnologic nr. 1 și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 trec la scenariul roșu, iar cursurile vor avea loc doar online. O decizie similară a fost luată și pentru Școala Gimnazială “Mircea Nedelciu” din Fundulea și Grădinițele din Crângu și Gostilele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*