Primarul Marius Dulce a semnat contractul de finanțare al proiectului “Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane cu dizabilități din municipiul Călărași”

Primarul Marius Dulce și ministrul Muncii, Simona Bucura. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul din Călărași, Marius Dulce, a semnat contractul de finanțare al proiectului “Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane cu dizabilități din municipiul Călărași”, în cadrul PNRR Componenta 13. Reforme sociale, Investiția I.2. Reabilitarea, renovarea și dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități, Ținta 395- Servicii comunitare modernizate pentru persoanele cu dizabilități.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 1.014.638,00 lei (fără TVA).

Categoriile de lucrări ce se finanțează sunt: lucrări de reabilitare, consolidare (inclusiv seismică), modernizare, eficientizare energetică, recompartimentare a unor imobile existente precum și accesibilizarea acestora și dotarea cu un mijloc de transport adaptat persoanelor cu dizabilități.

Centrul de zi are o capacitate de 20 de persoane adulte cu dizabilități.

Hotărârea privind aprobarea depunerii și finanțării proiectului cu titlul “Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități din municipiul Călărași” a fost adoptată în plenul ședinței ordinare din 27 octombrie 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*