“Marea Dictare”, eveniment organizat de Biblioteca Județeană, de Ziua Educației

Biblioteca Alexandru Odobescu, Calarasi
Biblioteca Alexandru Odobescu, Calarasi

Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează joi, 5 octombrie, începând cu ora 16.30, în fața sediului central din strada 1 Decembrie 1918, pentru a sărbători împreună Ziua Mondială a Educației printr-un eveniment cu totul special: “Marea Dictare” – o dictare în aer liber la care vă invităm să participați în număr cât mai mare.

Evenimentul va aduce în prim-plan frumusețea limbii române printr-un exercițiu de scriere după dictare cu scriitoarea Stela Anghel.

Participarea se face pe bază de înscriere prealabilă prin completarea formularului disponibil online la următorul link:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeLpWN953n1sR…/viewform

sau telefonic-0242/316757.

Vârsta minimă recomandată este de 10 ani.

Materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Termen de înscriere – joi 05.10.2023, ora 12.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*