Polițiștii din Călărași au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Acțiuni ale polițiștilor călărășeni. FOTO IPJ Călărași

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului Călărași, au fost desfășurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

Polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali au verificat 44 de societăți comerciale, 25 de operatori de transport persoane și 387 de obiective de interes. Totodată, au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 8.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 554 de mijloace de transport, 121 fiind mijloace de transport în comun și 804 persoane, dintre care 283 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 521 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*