Marius Dulce a anunțat că proiectul privind pistele de biciclete este realizat în proporție de 75%

FOTO Primăria Călărași

Primarul din Călărași, Marius Dulce, a anunțat că proiectul privind pistele de biciclete este realizat în proporție de 75%

Marius Dulce a spus că că lucrările în cadrul proiectului “Promovarea utilizării mijloacelor alternative de mobilitate și a intermodalității în municipiul Constanța prin amenajarea unei rețele de piste de biciclete”, finanțat prin POR 2014 – 2020, Axa Prioritară 4, sunt realizate în proporţie de 75% şi potrivit constructorului se vor finaliza conform termenului stabilit în contract.

“În acest moment se lucrează în Parcul Jirlău la turnarea stratului de bază, respectiv a stratului de uzură. Se vor monta ulterior parapeţii pietonali de protecţie şi indicatoarele iar la final se va realiza şi marcajul aferent. Pista de biciclete se întinde pe o lungime de 3.176,14 metri având o suprafaţă de 8.055 mp. Punctul de plecare este intersecţia străzii Panduri cu Dropia iar punctul de sfârşit este strada Sloboziei, la limită cu Parcul Central”, a declarat Marius Dulce.

Valoarea totală a proiectului este de 6.269.019,96 lei (circa 1,3 milioane euro).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*