Petrecere cu 26 de persoane, stricată de polițiștii din Călărași

O petrecere la care au participat 26 de persoane a fost stricată de polițiștii călărășeni, care au dat 19 sancțiuni contravenționale.

IPJ Călărași a anunțat că pe data de 17 decembrie, în jurul orei 19:35, Poliția Municipiului Călărași a fost sesizată cu privire la faptul că la o locație din apropierea municipiului este în desfășurare o petrecere, la care participă mai multe persoane, cu încălcarea legislației specifice pandemiei.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmi, fiind instituite și filtre rutiere pe traseu. În interiorul și în imediata apropiere locației au fost identificate 26 de persoane.

În cauză au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 si Legii nr. 61/1991.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*