Masca devine obligatorie în Călărași, după ce incidența a trecut de trei la mia de locuitori

Masca de protecție

Masca devine obligatorie în municipiul Călărași, în spații publice deschise unde se formează aglomerări de persoane, după ce incidența a trecut de trei la mia de locuitori.

Astfel, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgență al municipiului Călărași, întrunit în ședință extraordinară miercuri, 29 septembrie, a adoptat Hotărârea cu nr. 19 privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății publice care prevede că, începând cu data de 29 septembrie, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecţie, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și pe o rază de 50 de metri în jurul unităților  de învățământ, pentru persoanele care staționează în acest perimetru.

În municipiul Călărași, rata de incidență COVID-19 a ajuns la 3,47 la mia de locuitori, în ultimele 14 zile fiind confirmate 257 de cazuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*