Misiuni și controale ale polițiștilor călărășeni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Polițiștii călărășeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat în ultimele 24 de ore acțiunile pentru limitarea virusului COVID-19.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 87 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 754 obiective de interes și 408  autovehicule destinate transportului de persoane. De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au verificat 2.375 persoane, dintre care 1.155 aflate în izolare și carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 în valoare de 13.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*