Concurs pe teme de securitate și sănătate în muncă organizat de ITM Călărași pentru elevii din județ

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul Teritorial de Muncă al județului Călărași, împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Călărași, au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Liceul Tehnologic „Sandu Aldea” din Călărași, faza județeană a concursului „Știu și aplic – securitatea și sănătatea în muncă se deprinde de pe băncile școlii”.

Potrivit ITM Călărași, obiectivul principal al concursului a constat în încurajarea și atragerea elevilor în activități de studiere și promovare a disciplinei numită securitate și sănătate în muncă, precum și pentru formarea unei culturi de prevenire în rândul tinerilor din licee și școli profesionale.

La eveniment au participat 34 de elevi și 13 profesori coordonatori, din cadrul a 12 unități de învățământ din județul Călărași din ciclul inferior, superior și învățământ profesional. Unitățile școlare participante pe filiera tehnologică cu profilurile: tehnic, servicii, resurse naturale, protecția mediului, turism și alimentație publică, au fost următoarele: Colegiul Tehnic “Ștefan Bănulescu” Călărași, Liceul “Danubius” Călărași, Liceul Tehnologic “Dan Mateescu” Călărași, Liceul “Alexandru Odobescu” Lehliu Gară, Liceul Tehnologic nr.1 Fundulea, Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” Oltenița, Colegiul Economic Călărași, Colegiul Agricol „Sandu Aldea” Călărași, Liceul Tehnologic Nr.1 Borcea, Liceul Tehnologic ”Duiliu Zamfirescu” Dragalina și Liceul Tehnologic „Ion Ghica” Oltenița.

Echipele care au ocupat locul I, au fost:

  • Liceul Tehnologic „Ion Ghica” Oltenița – învățământ profesional
  • Liceul “Alexandru Odobescu” Lehliu Gară – ciclul superior
  • Liceul “Alexandru Odobescu” Lehliu Gară – ciclul inferior

Rezultatele probelor susținute de către elevi, au reprezentat dovada studiului și aprofundării modulelor parcurse împreună cu profesorii coordonatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*