Misiuni și controale ale polițiștilor călărășeni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Misiuni și controale ale polițiștilor călărășeni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. FOTO cu rol ilustrativ

Acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2 au continuat și marți, 26 octombrie.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 108 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 682 obiective de interes și 427 de autovehicule destinate transportului de persoane. De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 2.787 de persoane, dintre care 595 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 709 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.500 de lei.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor. Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*