Nicușor Cionoiu anunță compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcţii

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu. FOTO Adrian Boioglu

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a anunțat că Guvernul a adoptat încă o măsură din pachetul „Sprijin pentru România” și a precizat că au fost alocate aproape 1,8 miliarde de lei pentru a compensa creșterea prețurilor la materialele de construcții.

„Actualizarea prețurilor materialelor de construcții, având ca scop deblocarea investițiilor din infrastructură, a fost adoptată astăzi de Guvern. Se alocă 1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții și a costurilor cu forța de muncă, urmând ca diferența până la 5,2 miliarde lei să fie asigurată din fonduri europene. Măsura prevedea lucrările aflate în execuție”, a explicat senatorul PSD de Călărași pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Cionoiu a mai precizat că principala modificare este că noua măsură propusă prevede soluții și pentru contractele aflate în procedură de achiziție și cele în aflate derulare, finanțate din fonduri guvernamentale sau europene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*